امروزه علم و تکنولوژی در حال پیشرفت سریع است که این سرعت بر هیچ کس پوشیده نیست. با ابداع انواع رباتهایی که روز به روز در حال پیشرفت هستند، انسانها در زندگی خود کمتر متحمل فشارهای کاری میشوند و رباتها با سرعت و دقت بالا کارهای انسان را انجام میدهند. در این مقاله قصد داریم اینترنت اشیا و کاربرد آن را بررسی کنیم و در اختیار شما قرار دهیم. با آموزش های حضوری و مجازی کلاس رباتیک آموزشگاه فنی حرفه ای آریانا در تهران و کرج همراه باشید.
اینترنت اشیا (IOT)
اینترنت چیزها یا اینترنت اشیا یک پارادیم جدید است که در حال رشد روز افزون در سناریوهای ارتباطات بی سیم و مدرن میباشد. ایده اصلی این اصطلاح از حضور انواع اشیا در اطراف ما سرچشمه میگیرد. از جمله این اشیا به تلفن همراه، سنسورها، محرکها و… میتوان اشاره کرد که با توجه به طرحهای آدرس دهی منحصر به فردی که دارند قادر به برقراری ارتباط با هم برای رسیدن به اهداف مشترک هماهنگ میشوند. این عبارت اینترنت اشیا اولین بار در سال ۱۹۹۹ توسط کوین اشتون معرفی شد. این عبارت توسط اشتون این گونه معرفی شد که هر چیزی در این دنیا دارای هویت دیجیتال باشد و کامپیوترها بتوانند آن را کنترل و مدیریت کنند، میتواند اینترنت اشیا باشد.
کاربرد اینترنت اشیا
بی شک اینترنت اشیا تاثیر بالایی در زندگی انسان دارد و حتی در رفتار کاربران نیز تاثیر فراوانی میگذارد. با توجه به نظرهای کاربران اینترنت اشیا، در زندگی شخصی و در کسب و کار به راحتی میتوان تاثیر مثبت اینترنت اشیا را مشاهده کرد.
به عنوان مثال در زندگی روزمره استفاده از اینترنت اشیا باعث راحتی در سبک زندگی، سرگرمی، کاهش هزینه انرژی، سلامت، یادگیری پیشرفته و… میشود. این تاثیرات مثبت به طور مستقیم بر آینده افراد تاثیر میگذارد. استفاده از اینترنت اشیا در کسب و کار باعث تسهیل تدارکات، اتوماسیون، تولید صنعتی، مدیریت، سلامت، امنیت، حمل و نقل هوشمند و… میشود.
بازار کار اینترنت اشیا در ایران
همان طور که در متنهای بالا گفته شد، اینترنت اشیا تاثیر مثبتی در انجام سریع و اتوماتیک کارها دارد. حال ممکن است این سوال پیش بیاید که با ابداع و پیشرفت وسایل مدرن و پیشرفته، آیا نیاز به نیرونی انسانی کم میشود؟ در سال ۱۷۰۰ با اختراع ماشین بخار، مردم بسیار نگران مشاغل خود بودند و میترسیدند شغلهای خود را از دست بدهند. در حالی که با ابداع این وسیله، موقعیتهای شغلی جدیدی به وجود آمد که دشواریهای انجام کارهای سنگین در گذشته را از بین برد. استفاده از اینترنت اشیاه نیز همین است. کشور ایران با داشتن نیروهای تحصیل کرده در زمینه IT دارای پتانسل فراوانی برای استفاده از IOT میباشد.
اگر به دنبال یادگیری ساخت انواع ربات میگردید، آموزش های حضوری و مجازی کلاس های رباتیک در آموزشگاه فنی حرفه ای آریانا در کرج و تهران را دنبال کنید.
آموزشگاه فنی حرفه ای رباتیک آریانا
مهندسی رباتیک، رشتهای جدید در ایران میباشد، فرصتهای شغلی خوبی در بخش آموزش عالی وجود دارد. در حال حاضر بسیاری از صنایع کشور از جمله کارخانههای فولاد ، خودروسازی ، مواد غذایی و … تقریبا تمام اتوماتیک میباشند. اما متاسفانه تمام رباتها وارداتی است و در بعضی از موارد نصب ، کنترل و تعمیر آنها بر عهده متخصصان خارجی میباشد. شرکتهای فعال داخلی در حوزه رباتیک به واردات و در بعضی از موارد تعمیرات رباتها میپردازند. اگرچه این رشته از شاخههای جدید مهندسی است، اما آینده روشنی خواهد داشت. در اخر اگر علاقه مند به خلاقیت و نوآوری هستید و میخواهید در زندگی و آینده بشر تحولی ایجاد کنید، مهندسی رباتیک بهترین انتخاب برای شما میباشد.
مجموعه بزرگ آموزشی آریانا با شعار “کارآموز امروز ، کارآفرین فردا“ در عرصه آموزشها و مهارتهای نوین، به ویژه رباتیک از معتبرترین مراکز در سطح کشور میباشد.
ما را در صفحه رسمی اینستاگرام آریانا دنبال کنید.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.